Follow Button
Dashboard Button
Back to top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, February 17, 2012

World Bloggers and Social Media Awards

social media awards winner, fatin liyana, hanis zalikha, maria elena, PWTC, candidates, Malaysia social media weeks, activities, social media awards nomination

          Assalamualaikum semua, Selamat datang ke blog baru berwajah mistik aka plastik ini. Hey² my lovely armies aka followers ㋡. Wah dah bertambah ramailah bilangan askar² ohsem ni, nanti bile dah beriban bleh la kiter wat MV Who Run the Blog yer.. Kasi sentap sama itu Beyonce :P Rasanyer dah bertahun aku ✗ menulis, last menulis tahun 1987.. ( poyoness overload )

Actually aku baru je keluar dari gua.. bertapa, ✗ mandi ✗ hape lagi nih straight tulis blog ni tau. gigih ✗ gigih hehe. So janganlah bashed aku yang dah senja ni kat twitter mahupun social media network lain coz baru buat blog dah malas nak menulis ( baik ✗ payah buat blogkan ) huaaa

( tgn ke atas,muka ke bawah ). Actually tujuan utama aku tulis entry ni sebab nak bagi korang yang follow blog aku ni freegift iaitu tickets/Passes untuk 2 orang ke
World Bloggers and Social Media Awards 2012 . coz time tu aku ✗ dpt hadir atas sebab² tertentu, suxx kan.


Jadi kepada yang nak pergi dan ada free time tu boleh lah tweets aku or comment je kat bawah ni & aku akan email kat korang butir² lanjut tentang event tersebut ocay. Actually majlis tu berlangsung esok tapi ditangguhkan. Sebab? tgk bawah ni yer :

* Click to Enlarge


Kepada yang still blurr tu. (agaknyer amende ler si malaun ni cakap)
Dont Worry B Happy babe, Aku akan ceritakan serba ringkas mengenai Event ini .Basically majlis ni macam majlis anugerah yang biasa korang semua tgk tu, bagi² pingat, hadiah pastu yang kalah akan buat muka Kuih Keria and yang menang Kembang Semangkuk #SoMalaysian. In fact, aku yang tengah bertapa ni pun baru tau last² minit yg aku ni tercalon lepas ade org tweets bgtau. Kategori ape ?

1) Worst Blog of The Year ( ✗ pyh la aku nk explain. korang pun tau sebab ape rasanyer -__-" )
2) Best Social Media Icon of The Year - Malaysia ( tersedak seminit ) hambek ko

Aku mmg ✗ letak expectation langsung nak menang coz ramai lah yang masuk dan yang tercalon bukan calang² orang untuk kategori aku nih even pada mulanya votes aku yg tertinggi antara semua. Nak lawan PakNil a.k.a Aznil haji nawawi mampu ke ? haha. #AderAkuKeysah. Fyi, Finalis dipilih berdasarkan undian : 80% populariti 20% penilaian para juri. Mereka yg mendapat markah tertinggi dikira pemenang. So inilah dier finalis² Grammy Award eh silap... Social Media Awards tersebut :

best blog, yuna, fatin liyana, hanis zalikha
social media awards winner, fatin liyana, hanis zalikha, maria elena, PWTC, candidates, Malaysia social media weeks, activities, social media awards nomination
social media awards winner, fatin liyana, hanis zalikha, maria elena, PWTC, candidates, Malaysia social media weeks, activities,
vocal blog, voice blog
mobile blog, auto blog, car design
bussiness blog, marketing strategy
lifestyle, blogger, online diary
education, student blog, teacher and lecturers
blog csr
food, beverages
music tips, musical
funny videos, vines
malaysian political, blog politik
blog kelakar, funny blog, memes
gadget blog, techgeek
innovative, inspirational blog
online shopping
sports, games
amazing places, travelogue
photography
public agency
healthy, beauty blog
best malaysian blogger
newbies
worst blog, horrible
social media, khalid kyle
social media, campaign
International, campaign
online bussiness
social media awards winner, fatin liyana, hanis zalikha, maria elena, PWTC, candidates, Malaysia social media weeks, activities,

* Seperti yang korang dapat lihat memang ramailah nama-nama besar dalam bidang blogging 
dan yang sewaktu dgn nyer yang mana hampir kesemuanya aku ✗ kenal muahaha (double suxx)

lady gaga, crazy, high fashion, art, mother monster, jail, drugs

By the way, lots of activities will be carried out throughout this Social Media Week.
Check this out - Activities -  Dont miss it wokeyh! Till then. Aku nak sambung makan weee

157 comments:

  1. haha xpe2.. nanti ticket tu u boleh pass kat i.. hehe buat muka xmalu sat :P

    ReplyDelete
  2. wahhh,can i get the ticket???wuaa,sgt2 mahu itu ticket laa..huhu..so pleasure to have it..:)

    ReplyDelete
  3. saya nak jugak tiket tu....wahhh,seronoknye if dapat :) cmne ek kalo nak dapatkn tiket ni? :)

    ReplyDelete
  4. kepada yang mahukan tiket dinner social media awards tersebut harap dapat follow blog ini terlebih dahulu dan tinggalkan maklumat anda seperti email ataupun no telefon agar saya dpt memberikan segala maklumat dan ticket tersebut secara online. #HarapMaklum

    ReplyDelete
  5. hello! new on blogging! hope u drop by & being my friends 2! ^_^v

    ReplyDelete
  6. erk . zana nak boleh ? kyle baek kan ? :D

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  7. ammbbooiiiii dh start blog blik dahhhh...kelasss kau khalidd..

    ReplyDelete
  8. waaaa bestnye dpt tiket ke World Bloggers and Social Media Awards 2012 ....thniah walaupn tk dpt nk pergi ke sne..mngkin lain kli ade rezeki untk pergi ke sne n dpt mngenali dngn lbih rpt blogger2 yg terkenl..:-)

    ReplyDelete
  9. wahhh, gud luck yaw..
    btw, semadd gile blog awq.!
    love itt..

    ReplyDelete
  10. datuks, makin oshem laa ko eah, like artis gitu. haha. XD

    ReplyDelete
  11. kuya ko ni nk ferli dato ke.mentang2 lah dato dah tua...rumah kata pergi kubur kata mari...tu pasal la blog baru dato ni pun dah rupe kubur je haha :P

    ReplyDelete
  12. hemm. mcm menarik je!!! btw, 2012 baru satu entry? ekekekeke. lama betul u bertapa dalam gua :P

    ReplyDelete
  13. entry pertama dalam tahun 2012..memang lama betapa..haha

    ReplyDelete
  14. love ur blog..btw..sudah jd one of ur army..hehehe

    ReplyDelete
  15. Your blog is nice too! Btw, nice entry! :)

    ReplyDelete
  16. waw! cayalah! takper2 janji menang u;ols.. alangkah best nya kalau CP pun tercalon.. hua!

    ReplyDelete
  17. rasanya MSMW akan umumkan tarikh utk ke majlis award tu esok kot... Mak dara pun tak sure dapat pegi atau tak sbb tgh sibuk tolong kenduri anak buah mak huhuhu

    ReplyDelete
  18. haishhh....aq rase law k0men aq yg 2nd time ny k0 xpat jgk bace, k0 antaw la bl0g k0 ny dlm muzium ae?? hehehe :P

    ReplyDelete
  19. huyohh...siap tercalon lagi..wohaaaa..niceee :D

    ReplyDelete
  20. Nice blog....bgi link blog lama u..

    ReplyDelete
  21. Blog lama ? ni sajelah satu-satunyer blog yg saya ader, saya ni barujelah berblogging huhu.

    ReplyDelete
  22. ramainye follower....mmg fokus tuk dpt title ye....
    aku ber blog tuk suka2 jew...hehehe
    thanks follow

    ReplyDelete
  23. keren nih blog haha
    Visit back jgn lupa
    http://kentangbegadang.blogspot.com/ haha

    ReplyDelete
  24. gud luck dear.. tapi kan best i dapat tiket tu.. fulamak, best sb tak pernah pergi, tapi syg, i jauh ler...

    anyway, gud luck again andd

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  25. blog zack zukhairi tak tersenarai plk dlm best funniest blog. kecewa. btw, saya follow blog ni :)
    p/s : tak suxx kan? HAHA

    ReplyDelete
  26. memang nak . teringin . tapi comfem my mom tak bagi pergi . sangat benci ! huhuhu . tunggu i idop sendiri . baru bebas sikit . hehehe

    entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan..singgah jap..nice entri..best nyer klu dpt masuk dlm alah satu pencalonan dlm award blogger tu kan??

    ReplyDelete
  28. errr . . tak tahu nk komen apa . tapi just cukup syarat . *saya dah komen. heee. *

    ok .

    ReplyDelete
  29. Dark theme with snow dropping... theme song yang supernatural... entry yang simple...

    ReplyDelete
  30. nk tutup music dlm blog ni macam mana.....??? mengganggu betul

    ReplyDelete
  31. nice entry..jemput ziarah dan follow blog saya disini www.menulisdenganhati.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. pheeewwwiiittt,,Huyooo dato..Finally aku leh komen gak kat blog ko yg femes nih..Hehehe..update la selalu..jgn setahun sekali br update jenuh aku nk menunggu woo..wakaka..^_^

    ReplyDelete
  33. wallahhh..blog memang mistik..especially tang mata tu..Btw, nice..

    ReplyDelete
  34. waa terbaik lah..
    blog ni smart kowt

    ReplyDelete
  35. simple la....cik iman takut nengok mata tu... huhuhhu

    ReplyDelete
  36. Ramainyer komen kata seram tgk mata tu.Actually tu mata orang minyak belaan saya tu haha. #pengsan

    ReplyDelete
  37. nice blog :) wah,bestnye tercalon..btw,good luck oke ;)

    ReplyDelete
  38. nak mengintai dalam ni... blog saya tolong senarai ye... kui2.. :P

    ReplyDelete
  39. Cantik blog, semoga terus berkembang.

    ReplyDelete
  40. semoga trus maju beb.u`ve the talent i guess.awesome layout n heading.keen to read more from you afterwards.best wishes from egypt. wahaha :D

    ReplyDelete
  41. pergh... gini konfem mng ni.. heee

    stail2

    worst pon bleh la.. :D

    ReplyDelete
  42. hey. :) just use dis tutorial http://www.silampuneon.com/2011/04/tutorial-cara-letak-butang-facebook.html#more

    ReplyDelete
  43. eh apasal aku komen x da nih?Ish3..Mcm mn leh x da nih...Kemain lg aku dok komen ko dato..Makin malatop kau dato.cubalah update sikit..jenuh aku nk bc bnda yg sama.Ko ni setahun sekali br nk update..Ish3..

    ReplyDelete
  44. mak dah masukkan blog ini ke bloglist mak dara =)

    ReplyDelete
  45. alamak .. msih baru lagi didunia blog .. :)

    ReplyDelete
  46. wah tahniah.. hrap awk menang,, mane taw rezeki

    ReplyDelete
  47. salam perkenalan..dah fllw sini :)

    ReplyDelete
  48. Salam, just cadangan klu nk ramai blogger comment ur post u should off ur word verification at
    dashboard-->setting-->comment-->word verification-->no.. =)

    ReplyDelete
  49. nice blog..tp mata tu..erkk..haha,btw tahniah hehe

    ReplyDelete
  50. Wah..satu entry yg bgus..taktau pun ada award2 nie

    ReplyDelete
  51. salam follow, haha tk thu pun ada award(s) macam nihh. blogger baru katakan :O

    ReplyDelete
  52. bagus gak award2 ni..anjakan paradigma dalam blogging orang kata..hihi

    ReplyDelete
  53. mmg blogger2 hebat yg bertanding tuh..by the way dah follow ur blog ^_^

    ReplyDelete
  54. mesti bestkan kalau dapat menang!!!
    papepown saya da follow blog u!!!
    :)

    ReplyDelete
  55. wah bestnya...nak..nak..nak..:) kalaulah sy dpt tiket itu..:)

    ReplyDelete
  56. Fuhh!! Terbaik la bro.. Dah tercalon tu kira memang bertuah dah tuh

    ReplyDelete
  57. Great blog dad keep it up :) very interesting nice to see so many followers ;)

    ReplyDelete
  58. Seriously.. Can't believe my eyes.. How did you get so much followers with a single entry? Nice job.. Share la =)

    ReplyDelete
  59. nice awk punya blog. suka tgk mata tu bergerak2...
    http://kisahceritakila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  60. Nice entry
    http://sharfynarzmiss.blogspot.com

    ReplyDelete
  61. Worst blog of the year?? erk?!

    ReplyDelete
  62. vavavom la ko active tweet time tgh bengkel~ nak aiskrim skli lg!

    ReplyDelete
  63. ok segan masuk sini..ur so glamer...^__^

    ReplyDelete
  64. Untunglah terkenal mcm kau bro, baru buat blog dah famous, jeles2.Anyway aku follow kau bcoz nak jadi askar hot haha

    ReplyDelete
  65. This blog is still very new but already well-known.Boleh beat Fatin Liyana, Maria Elena & Hanis Zalika for sure! :D

    ReplyDelete
  66. wow,nominated as best icon!congratz!

    ReplyDelete
  67. Ramainya kaum hawa yg komen, mesti empunya blog ni ramai peminat kan. Cayalah...apepun blog ni mmg Terbaik! Good Luck in the Future :)
    ~ Avada Kedavra ~

    ReplyDelete
  68. Blog mistik...aduyai...red cuba elak yg seram2 der. Anyway nice actually. Ada gak info yg red leh tngk n bc.

    http://redroza-aarzie.blogspot.com

    ReplyDelete
  69. Blog ni baru buat org dah ramai follow & Vote utk dpt Award sampai berjaya jadi Finalist lagi tu. #Terbaik!
    Mmg ade harapan cerah utk maju kalau empunya blog ni rajin update blog dier haha :)

    ReplyDelete
  70. tak tahu la bila sy pulak akan tercalon...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/journey-to-mersing.html

    ReplyDelete
  71. Tak masuk digi woww awards ke??? blog ni kan ramai peminat, mana tau boleh menang ke kan, rezeki terpijak sape tau...

    ReplyDelete
  72. mmang mistik habiz~ seram sejuk buka blog awk~

    ReplyDelete
  73. hi. this is me nashieha. thanks!
    takut walking on your blog memalam. banyak gambar seram kot. haha.
    note: selamat kembali ke alam nyata, dah keluar dari guaa.

    ReplyDelete
  74. Salut sama ni blog,,, minta tips untuk menaikkan alexa dong

    ReplyDelete
  75. wahhhh banyak nya orang komen. kena tunggu baru dpt komen hehe

    ReplyDelete
  76. ramainye komen..terbaik lah blog ni..
    jom kawan2 follow n like blog sy..blog terbaiks..tingglkan jejak k..sy akan dtg kembali..

    ReplyDelete
  77. ramainya komen..terbaik lah blog ni..jom kawan2 follow n like blog sy..
    http://blogterbaiks.blogspot.com/...tinggalkan jejak k..sy akan dtg kembali..

    ReplyDelete
  78. Baru buat blog dah dapat award , Congrats! :)

    ReplyDelete
  79. Social Media Awards 2013 blog ni x tercalon ke ???

    Kalau blog ni selalu update mesti sekarang ni dah byk dapat awards...

    kalaulahkan hahaha

    ReplyDelete
  80. Blog ni sudah pun tercalon dalam Social Media Awards 2013, Hopefully menang ^__^

    GOOD LUCK!!! XD

    ReplyDelete
  81. byknnya komen .. wahh nice entry

    ReplyDelete
  82. Kalau Ini Blog aku, Bahagia Sangat
    Keep Spirit Never The End
    http://www.dvikzz.blogspot.com/

    thanks

    ReplyDelete
  83. postingan yg bagus sob kunjungan balik www.naufalthedarkness.blogspot.com mari kita saling blogwalking sobat salam blogwalking

    ReplyDelete
  84. Entry pertama blog ni x mengujakanlah haha :P

    ReplyDelete
  85. Great blog with a great content :)

    ReplyDelete
  86. Jalan2 sini . Singgah blog saya pula ye :))

    ReplyDelete