Follow Button
Dashboard Button
Back to top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 14, 2012

Hello Sunway Lagoon!



sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, duck moscot, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia

Place : Sunway Lagoon , Petaling Jaya

Date : 10/03/2012

Time : 13.30 - 18.30

Objective : menghabiskan duit sambil mengurangkan kekusutan yang bersarang di dalam kepala otak.

Observation : tempat yang dipenuhi kepelbagaian biodiversity, dari yang berpurdah sampai lah kepada spesis yang pakai seluar dalam jer. #pengsan 

Hypothesis : semakin ramai yang join, semakin havoc suasana.

Conclusion : bagi mereka yang kuat makan, bawalah bekalan makanan secukupnya kerana makanan yang dijual kat dalam ni mahal Gilerr *__*


sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, quicksilver, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia


         Assalamualaikum, ✗ jawab dosa. kalau jawab sayang :-) For the 2nd entry ni aku nak story sikitlah kat askar² ohsemku sekalian pasal trip me & my classmates buat Sabtu lepas ke Taman Tema yang dah lama giler aku ✗ pergi, last pergi tahun 1996 rasanyer, time tu kecik lagi. In my opinion, tempat ni sesuai untuk remaja coz memang memerlukan tenaga yang agak banyak untuk melakukan segala xtvt yang ada dalam ni secara optimum.


sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park review, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, surf beach, pelancongan, cuti-cuti malaysia
        

          Fyi, ade 5 theme park kat sini, harga tiket yang kiteorang amik RM60 untuk 3 theme park (Water park, Amusement park, Wildlife park), tu pun ✗ cukup masa. So nak dipendekkan cerita (coz mood boring menulis aku dah datang) kami ni semua mulakan dengan main segala ape permainan yg ade dalam Amusement park ni, of courselah aku suke roller coaster + permainan yang ade pusing² 360 darjah & jatuh secara mengejut ni, tapi kan best kalau die menjunam 10km ke bawah.. ni kejap je.. huhu -_-'


wildlife park, sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia


          After that, kiteorang pergi ke Wildlife park, basically kat sini adelah haiwan mcm kat zoo cume ✗ banyaklah and most of the animals being display here menarik & comel². Kiranyer park ni memang sesuai lah untuk orang tua dan yg dah menapouse sebab aman & bebas dari jeritan histeria kaum hawa. Next kiteorang pergi mandi-manda dekat Water park, pantai buatan yang nampak real tapi fake.


amusement park, colorado splash, sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia

       * Colorado Splash = permainan first yg aku main, benda ni best tapi lagi best kalau gelongsor tu dipanjangkan lagi weee :-)
        

          Lepas mandi macam orang ✗ pernah mandi , sambung balik main kat Amusemant park tadi, kelakar ok bile teringat balik, dah macam rancangan " Survivor " bile sume berlari-lari untuk main semua permainan yang ada sebanyak mungkin, continuously & repeatedly! Time is money babe haha + before balik ade pulak manusia yang terkandas dalam " tomahawk" because of machine failure. Nasib baik bukan aku coz aku main bende alah tu non-stop for 2 times tu .Tepat pukul 6.30 kami pun beredar sambil memegang perut yang mulai berkeroncong secara agressive (actually sunway lagoon ni tutup jam 6.00, saja je nak menghabiskan sisa² masa berbaki kat situ haha). Lepas melantak dekat area USJ & round² sekitar KL kami pun pulang membelah bayu malam sambil tersenyum sinis sebab dah pokai..

Permainan Favourite Aku :

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, asian tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
 Tomahawk = dah rasa macam superhero naik benda ni 

roller coaster, sunway pyramid, price, theme park, playground, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, asian tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
   Roller Coaster Apache Pots = kenderaan orang histeria 

roller coaster, sunway pyramid, price, theme park, playground, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, asian tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
                                               Niagara Falls Flume Ride (Ular) = gelap & curam giler                                                             

Me & Friends :
                                                                               
sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia , peace no war
                    Peace!  :-D                 

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Inilah dia manusia² yang buat Sunway Lagoon diserang histeria, at least adalah jugak sumbangan mereka haha

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Gajah laloq pulang petang 

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Smiling depan permainan paling ✗ mencabar dalam ni = Beca Pusing²

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Extremely exhausted at this moment but still stealing the limelight meh :-P

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Adakah perlakuan mereka ini boleh dikategorikan sebagai budaya membaca?

sunway lagoon water park, sunway pyramid, price, theme park, playground, outing, hang out, friendship, cool place, permainan baru, taman tema, concert, tasik buatan, Petaling Jaya, shout awards, tourist, pelancongan, cuti-cuti malaysia
Muke penat buat peace ㋡ - BITM 3rd year students -


P/s : ketika entry ini ditulis, kerja aku banyak lagi ✗ siap ni = suxx!!! dengan assignments, PSM 
(final year project) bilik yang berserabut + bekalan junkfood yang kian habis serta pelbagai event lain yang ✗ dapat dihadiri. So thats all for now ~ Wassalam ^_^

541 comments:

  1. gelak mcm histeria la best..ilang sawang labah2 dlm kepala hihi (^^)

    ReplyDelete
  2. beznya..teringin nak pergi jugak la..hii..ticket pling murah 60 eh?

    ReplyDelete
  3. aku jealous sebab aku tak pergi lagi ><

    ReplyDelete
  4. bestnye..terasa nak pergi ke sana je ^.^

    ReplyDelete
  5. wah bestnya . dah follow . hit me back kay ?

    ReplyDelete
  6. bestnyer la haii...adooyyy..mengenyam2 aku kt sini nak blek mesia cecepat :D. knalkan awek satu ah. haha

    ReplyDelete
  7. nice !!!! jelez saya dibuatnya !!! huhu

    ReplyDelete
  8. Amboi ko dato kemain..Sengaja lettew nak jeleskan aku..Ok fine memang aku jeles sebab x dapat p sana..gggrrrr...

    ReplyDelete
  9. wow,,beznyer..hehe,,,done follow u too :)

    ReplyDelete
  10. nie blog :) jeles tak dapat pi sana lagi -,- btw, done follow :)

    ReplyDelete
  11. Syoknyeee! Teringin nak pegi

    ReplyDelete
  12. xbest xbest sebab aku tade!! haha!

    salam kenal!
    arepnakbebel~

    ReplyDelete
  13. Wohh, ada Sains pulak xD Btw, memang syiokk :)

    ReplyDelete
  14. Thanks follow blog saya. Nice entry. Serius saya taubat naik tomahawk. Pusing 360 drjah.. Takuttttttt wow

    ReplyDelete
  15. huhu best giler kan main kt water park ni.....

    ReplyDelete
  16. wowww..funtastick!!!i want to go there too..

    ReplyDelete
  17. wahh ! best nya..da p xnak ajak kan..haha..actually , i've never going to sunway lagoon..kcian kan..haha

    ReplyDelete
  18. Wahhh , seronok eaaa ? Jelessss ni .

    ReplyDelete
  19. thak coz follow my blog ! . . :)

    ReplyDelete
  20. thanx follow CT, mohon buat pautan link ke blogroll adik erk..hehehehe
    catsthinker.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. tak pernha sampai lagi sini.. huuu

    ReplyDelete
  22. WAAAA!!best gile tmpt nih:")
    teringin nk pergi sane...

    ReplyDelete
  23. waHHH... best giler2... pergi tak ajakk..^^

    ReplyDelete
  24. done follow you.. thanks 4 following me.. SL mmg best,, penah gi sane.. (^_^)

    ReplyDelete
  25. awesome.. :) tu bru btul habiskan duit kn??? haha..

    ReplyDelete
  26. woah , besnya , mao pergi juga ! wkwkw

    ReplyDelete
  27. hehehe.. dah pergi dah sunway lagoon : )

    ReplyDelete
  28. wow...great time when hang out with friend!! btw, nice shoot :)

    ReplyDelete
  29. awesome :) best nyeeee . jeles ni :)

    ReplyDelete
  30. syoknye gi sana... nanti nak gi sana gak la...

    ReplyDelete
  31. teringin nax naik roller coaster . ><

    ReplyDelete
  32. Heyyo ! Best nye pegi Sunway Lagoon :D

    ReplyDelete
  33. nice dear ! hope dpt jejalan cmni . da lama x jejalan , bz keja . hum

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum :) Nice blog and bestnya pergi Holidat dekat SUNWAY LAGOON .

    ReplyDelete
  35. seriyes tikah x penah pegi sana ...
    nice entry n make me jelly ..
    ouch, done follow u

    ReplyDelete
  36. : bestnya ! xD
    by the way your blog menyeramkan la >.<
    hewhewheww , nice blog !

    ReplyDelete
  37. have a nice trip ya?? haha . happening pics laa . btw , nice bloggie . ^_^

    ReplyDelete
  38. waalaikumsalam.. <-- maknenya?hahha...wahh..sangat best..~xlepas lgi nk p sunway nie..geramnyeee...arghh..pdhal dok shah alam jer.. =.=" ni yg wat xsabar2 nk pegi nie.. uik?leh ke bawak makan dr luar?ase nye cm xleh?

    ReplyDelete
  39. @Jaja Sutera mmg x bleh.tp boleh je kalau tau cara2 nya haha.letak dlm plastik & letak dlm beg kt bhgian bwh skali.org yg cek tu pun cek ala kadar je. mana x nyer ais-krim 2-cup nk dekat RM7.sabojeler...pi lah best woo :D

    ReplyDelete
  40. Pegi sana memang best tpi semuanya mahal -,- tiket mahal, makanan pun mahal. last pergi last year :D rasa mcm nak pegi lagi :3

    ReplyDelete
  41. huaaaaaaaaaaaaaaaaa....... tempat idaman sy...nak pegi nak pegi!!!! berapa ek kalu nak main semua skali??? *boleh ke???*...sorilah xpernah msuk..huuuu

    ReplyDelete
  42. bestnye . . .. nax pegi gax . . .
    done follow u !
    http://coklatdoll.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. salam...
    hai, salam perkenalan & salam ukhuwah...erm, bestnya...sy x penah lagi menjejakkan kaki ke tempat ni...i hope ade lah orang yg sudi nak bawakkan sy ke sane! =)

    ReplyDelete
  44. @♔Lady Ainaa♔ boleh je nak main semua skali.cume larat or ✗ je haha. yg saya main 3 parks = RM60, kalau nk main semua, 5 parks = RM75 (Water Park, Amusement Park, Wildlife Park, Extreme Park & Scream Park) ;)

    ReplyDelete
  45. waalaikumsalam.. =) seronok ^_^ tapi tak penah jejak lagi kat situ :/ boleh bawak nad pergi sana tak ? peacee!

    ReplyDelete
  46. hope aim going to this place one day! :D

    ReplyDelete
  47. byk nyer orang yang komen kan.. huhuhuuh.. juz saying,, i sense of humor in ur writing n kinda like it.. ahaks~
    gonna stuck wif ur blog 4 a while.. serve ur right.. ahaha.. nice.. :)

    ReplyDelete
  48. wow ! bestt sangat2 ouh ^_^ duluw penah ah pegi . . haha, ^^

    ReplyDelete
  49. saya tk pernah pergi sana lagi walaupun tinggal di KL hurrrmmmmmmm

    ReplyDelete
  50. how lucky are you dear friend. such a cool activity to release the pressure. ain`t ya?i really feel i was there when reading your post. how cool is that?nice n awesome post. cheers~..cant wait to read next post. keep update! see ya!

    ReplyDelete
  51. ok, nie komen yg ke2 pasal post nye ade 2 je.. he3.. ape2 pun rjin2 kan tulis entry baru.. tu je komen sy.. hu3

    (fb: maisarah azmi)

    ReplyDelete
  52. bes dowh ko nyer entry..tgh tensi2 layan ilg tensi ak dowh nyway i miss u kalid... ;( ....bla mau jumpa ;D

    ReplyDelete
  53. syoqnyee dpt gi sunway lagoon. 3 tahon lpas tu first time n last time sy gi sunway lagoon :(

    ReplyDelete
  54. wah .., kerena atuh...
    belum pernah kesana kang!! maklum..

    salam kenal yaa

    ReplyDelete
  55. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  56. as salam ziarah
    acik jon dalam ummah
    amacam2

    ReplyDelete
  57. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  58. besnye pegi sunway lagoon ! ! untungla..:)

    ReplyDelete
  59. ohsemmmmm + jeles sebab tak penah sampai lagi . hihi , tapi best lahh baca entry awakk . tak bosan . (Y) :))

    ReplyDelete
  60. waalaikumsalam.. =)
    err..best la..nak ikt jgk

    ReplyDelete
  61. make me wanna go there too!.. awesome entry!

    ReplyDelete
  62. best nya.... teringin nak g lah pulk... hihihihi

    ReplyDelete
  63. xpenah pagi lg sunway lagoon.. blog awak xleh folo jap tao =(

    ReplyDelete
  64. tak pernah pegi pon,teringin gak nak ke sana:)

    ReplyDelete
  65. <--- x pernah g sunway lagoon. sedey =(

    ReplyDelete
  66. eei . bestnyerr ! las pegy mase 2003 . rindu kenangan tuu !

    ReplyDelete
  67. mak aii tgk bestnyaa! hehe saya xpenah pegi lagiiiiiiiiii ;D

    ReplyDelete
  68. Assalam, mcm best saja... tak pernah pun pi sana...huhuhuhu... InsyaAllah suatu hari nnt lah.. hahaha

    ReplyDelete
  69. rindu nak pegi sunway lagi ='/

    ReplyDelete
  70. jujur ye kiena xpenah g sunway lagoon..tgk pic teringin sgt nk g.. :D
    by the way..nice belog,i follow u dear..
    http://missopansantun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  71. TSK. Siyes jeles dowh! Aku tak pernah pergi pon!

    ReplyDelete
  72. lama gile tak g sunway.. ske naik yg tggi2 tu, ape tah namanya... huhhhuu

    ReplyDelete
  73. sy bru hujung thun lepas singgah sunway, pling best bile main tomahawk..pling seram naik kapal yg pusing2 smpi ats kepala terbalik tu(lupa nama daa)..haha

    ReplyDelete
  74. ahh , nice post ! teringat pulak kenangan lama dgn member dekat sunway lagoon ! mmg syiooooooookk

    ReplyDelete
  75. Ohh bestnyaa . Haha , lame tak pergi Sunway Lagoon :')

    ReplyDelete
  76. wahh. lama da spongebob tak g sunway lagoon..

    ReplyDelete
  77. syiokknyeeeeee :') last g time kecik2. mane rase best ke x . hukhuks. doakan eykaa dpt g lagi k . hehe . dah follow awk :)

    ReplyDelete
  78. bestnya,,,tah bila dapat pergi kan,,

    ReplyDelete
  79. wah~ nnt insyaALLAH have a trip to sunway also ;D

    ReplyDelete
  80. wahhhhhhhhhhhhh one direction bercuti......hahahhak

    ReplyDelete
  81. best pulak tgk.. rasa nak pegi je.. dah la tak pernah pegi..! kesian..

    ReplyDelete
  82. err , tgk dlm pic best . tp bila prgi biasa2 je . hee :)

    ReplyDelete
  83. ramai giler komen hang punya blog..tabik spring...awesome....have a nice day...lol lol

    ReplyDelete
  84. wah ! besnyeee :)) nk ikottt , heee

    ReplyDelete
  85. mauuuuuuu tak best?? giler bestttttt...

    ReplyDelete
  86. best nye bercuti..hope i will have a free time to go there...lama dah x pegi sane..

    ReplyDelete
  87. wah , menariknye . jeles betul . ehehe . :)

    ReplyDelete
  88. sumpah jeles.. me nak juga gi jejalan n buat mcm2 activiti tpi adeh la.. demam dri january off n on!

    ReplyDelete
  89. This blog is an EPIC! just made last february..already have more than thousands of followers with hundreds of comments ,i bet the traffic must be very high! can't wait for the next entry ;D

    ReplyDelete
  90. kalau dh pergi dgn member2 tu, haruslah havoc kan..

    ReplyDelete
  91. aaaa, syazz jelessss! nak pergi jugakk!

    ReplyDelete
  92. assalamualaikum.. nice entry.. alhamdulillah.. saye pun belom sampai lagi kesana.. ^^, insya'allah 1 day.. hehe.. nice entry.. ^^,

    ReplyDelete
  93. woit, mcm best je... realiti nya mmg best pun kan.. perghh colorado splash, niagara falls.. roller coaster lgi... happening kot...

    ReplyDelete
  94. time study waktu sesuai utk kumpul segala kenangan :)
    nice!

    ReplyDelete
  95. haizz.... best kan g cana!! aipp ade naik the ship tu x?? lagi best kann

    ReplyDelete
  96. @SURIANI ISMAIL Aderr naik kapal besar tu but ✗ sempat nak amik pic. Tapi Ship tu memang terbaik! pusing nak dekat 360 darjah..Habis tunggang terbalik sume manusia dlm tu haha

    ReplyDelete
  97. wahh bestnya kan...tp gayat le xleh nk naik benda2 kt situ...

    ReplyDelete
  98. ok sumpah jelez..slame ni g sunway main ice skating je..hehx

    ReplyDelete
  99. wah...agak la lama giler xgi..gi pun time kecik2 je..dah la msuk mahal..kalau ada yg sponsor boleh la..haha

    ReplyDelete
  100. nice blog..
    good job,,

    http://linkdownloadgames.blogspot.com for free download games

    ReplyDelete
  101. dah lama okay tak jejk sunway,wahhh rindu nak pi sana

    ReplyDelete
  102. bestnyaaaa! aku x pernah lagi jejak kaki kat situ. hehehe

    ReplyDelete
  103. wah syok habis..
    tempat2 mcm ni mmg kompom la mkanan mhal..sma je mcm genting..pengsan klau sume nak beli.hikhik

    ReplyDelete
  104. teringat kenangan masa gi sane dgn famlily... best2!!!

    ReplyDelete
  105. mesti best gi sane kn? sy blum brkesmptan nk gi sane lg..
    done follow u..thx follow me..^_^

    ReplyDelete
  106. ganas..ganas korang nie.. takde gambar pakai baju mandi ke? hehe.. atau tak g mandi? hehe..

    dah follow u.. http://coretanbrutal.blogspot.com

    ReplyDelete
  107. pokai??? poyo giler, tau lah ko tu anak org kaya! ;P

    ReplyDelete
  108. perghhh..best..nak g gak la..hehehe..


    ^___^

    ReplyDelete
  109. suda lame tak melagoonkn diri

    ReplyDelete
  110. waa..sonoknye...x pernah smpai sunway lagoon . . :( teringin nk pgi sane woo...

    ReplyDelete
  111. rasa cm nak pegi lah..ko blanja buleh?

    ReplyDelete
  112. wah,bestnya.nnti belanja eca p sana yer.

    ReplyDelete
  113. takut ah tengok blog kau ni..

    ReplyDelete
  114. ambuii suke nye die.. btw nice pic ^^.

    ReplyDelete
  115. nice entri...seronoknya... ramai dah comment... nk sy comment gak ke? hmm, blog yg simple & santai... love it!

    ReplyDelete
  116. Lagi best kalau main semua , RM70 je :D , makanan dlm tuh mahal nak mampossss ! hakhak

    ReplyDelete
  117. wahhh..dah macam minit mesyuarat intro. haha..RM60 utk 3 park. bole tahan. aku xde la nak naik roller coaster tu berulang kali. max dua kali je kot. tak pernah gi lagi sunway lagoon ni.

    lucu la korang berlari lari uk main games dlm tu continuously & repeatedly.

    weh..aku tekejut tgk bijik mata kat sidebar ko plus gambar hantu ke ape kat corridor tu..eeee...

    ReplyDelete
  118. best sangat! ndak pernah pergi sana pun. klu ada peluang mesti nak pergi! :D

    ReplyDelete
  119. wahhh.. Sangat best dapat pegi Sunway Lagoon.. Jeles laa XD

    ReplyDelete
  120. errgghh. bila laa nk g situu. hehe

    ReplyDelete
  121. Walaupun aku gak bisa bahasa yang anda pake,

    tapi aku mampir untuk komen!

    ReplyDelete
  122. ohmai sunway lagoon!!
    gila dah bertahun saya tak pergi sana! bestnya!
    dulu masa kecik2 selalu je pergi..wahaha..:D

    smart la your spec..:D

    aaa, cepat2 pergi buat assignment ea..:DDD

    ReplyDelete
  123. Entry santai + pics yg sgt menarik! hopefully dapat perbanyakkanlah entry, X sabar mau baca :)

    ReplyDelete
  124. hehehe syokkkk tengok gambar :P dah laam jugak tk pergi. heeee :D nice entry btw :D

    ReplyDelete
  125. amboi bnyknya komen.. jenuh kena bca satu2.. hehehe but tetap best! teringin sgt nk pergi.. rumah tok dekat ja ngn tmpat ni tp stakat p sunway piramid n sunway carnival(penang) tu ada lah.. haha.. kyle p ngn kwn.. lg la gempak sbb slalu diana pergi ngn family jer... k thats all... tq(mcm bg speech lak.. haha) ceria slalu!!

    ReplyDelete
  126. aderakukeysah...??
    ahaks...!!
    best ar wei...!!
    bape harge tiket skrg.??

    ReplyDelete
  127. best nya.. nak pergi la ada masa nanti.. ^^,

    ReplyDelete
  128. Wau, serious seronok gila. Gempak habes. Kena pergi neh!

    ReplyDelete
  129. best giler dowh aku baca ape ko tulis!

    ReplyDelete
  130. alahai . best nya pegi sana . nk pegi jugak la nanti !!

    ReplyDelete
  131. Best tu dapat gi Sunway Lagoon dgn member2... nice arr blog ni bro. anyway dah follow. Harap2 lepas ni rajinkanlah diri tu utk tulis entry byk2 yer kasi pembaca ni semua x tertunggu-tunggu hehe :)

    ReplyDelete