Follow Button
Dashboard Button
Back to top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 19, 2013

It's my birthday!




          19 . 3 . 2013 ~ Today is my birthday! teheee, nothing special this year but as usual bila tiba je hari lahir perkara kat bawah ni akan terjadi kan² :


Birthday jokes, Troll FB notification

Bila benda macam ni berlalu, maka tanpa diundang perasaan di bawah akan menerpa 

happy birthday, troll fb notification

Personally bagi aku salah satu kebaikan FB ni ialah ia dapat mengingatkan kita pada hari lahir seseorang. Sebab kalau nak ingat birthday semua orang memang x lah kan. Ini sedikit sebanyak buat empunya birthday rasa dihargai (nak² kalau crush wish, hambek ko. . . terus x tentu arah . . padahal die wish pun sebab pakcik FB yang bagitau) Even wishes korang tu kebanyakannya hasil peringatan pakcik FB, aku still hargainya sebab at least adalah juga effort yang dikeluarkan untuk wish ye dak. Frankly speaking aku pun sama, ingat Birthday orang sebab FB haha.

So thanks for the birthday wishes from everyone who noticed my name today 
in the upper right corner of your FB page wokeyh! XD

Jutaan terima kasih juga diatas SMS, MMS dan hadiah² yang diberikan. Even hadiah tu bagi korang biasa² jer, tapi sangat besar nilainye bagi aku. . . Fyi, setiap tahun orang first yang wish birthday aku akan dapat hadiah but this year ramai pulak yang wish awal sehari *__* (invalid) 
 First wish yang aku dapat adalah daripada. . .

Happy birthday khalid, khalid kyle birthday, khalidsuxx

Thanks pakcik Google! Lepas ni saya akan lebih kerap menggunakan anda XD 
Supposely ada banyak gambar aku nak letak dalam entry ni, tapi takde kamera nak ambil lepas kamera aku hilang + handset aku dengan selambanya aku basuh menggunakan mesin basuh. Sumpah frust ok! Itulah antara faktor utama kenapa aku jarang update blog dan juga Instagram 

Btw, harini juga i'm a bit surprised to see my blog followers dah pun mencecah 7K. What a nice odd number, thanks korang!! So as a token of appreciation + aku x pernah review blog sesiapapun sebelum ni, aku nak reviewlah blog askar bertuah yang memegang angka 7K tersebut tapi cari punya cari x jumpa daaa blog die. . .


Nasib baiklah yang ke 7002 ni dapat dikesan, memang rezeki awaklah yer :-) Kat bawah ni merupakan salah satu header blog tersebut.


http://fiffy-athieyra.blogspot.com/

Kalau diikutkan maklumat yang ada, tuan blog ni namanya Fifi Athirah. Blog ini lebih berunsurkan keIslaman which is GOOD of course :-) Color pun mostly pink (kata gegurlkan) barulah terserlah ke-gegurlan-nya itu. Based on my stalking skills, aku rasa tuan blog ni memang ada pasang niat untuk pakai purdah kot (berdasarkan pic² yang ada). Abang doakan niat murni Izzah eh Fifi tu terlaksana k hiks XD

Hakikatnya, bukan senang ye nak pakai purdah ni, kene ada tahap iman yang kuat untuk istiqamah pakai pakaian macam ni. I know lah sebab my sister pun ada yang berpurdah meh. Cabaran pakai purdah ni pun sangat tinggi sebenarnya. Ujian pada si pemakai pun tinggi. Ikhlas dari hati, aku memang tabik spring & respek habis pada wanita yang berpurdah. 

islamic girls, islamic family, burqa, purdah, jilbab, islam women

Gambar kat atas ni diambil semasa sambutan Hari Raya Aidilfitri yang lepas & makhluk² comel kat atas tu adalah anak buah a.k.a bantal peluk aku weee. Semoga dengan bertambahnya usia ini diharap bertambah jualah amal kebajikan yang akan aku kerjakan. #Amin :-)


P/s : Mulut ni still lenguh sebab hari ni sehari suntuk mulut ni asyik bercakap je.
 Penangan Free Call dari Maxis!

67 comments:

  1. alhamdulillah happy belated birthday ye.smga diberkati usia,dimurahkan rzki,dipermudahkan sgla urusan amin...

    ReplyDelete
  2. Happy Belated birthday, bro. may Allah bless :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday khalid. Kacak selalu. May Allah bless u . Love u

    ReplyDelete
  4. Happy belated Birthday brah! terus sukses & stay Kool ya! :)

    ReplyDelete
  5. epy besday :D *semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki* Congrats jgk sbb followers dah cecah 7k. :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday :) semoga pjg umur dan di berikn kebahgian hidup

    ReplyDelete
  7. happy birthday!semoga diberkati Allah dan dipanjangkan umur agar bermanfaat. :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Lahir...
    Semoga panjang umur dan murah rezeki.....

    ReplyDelete
  9. Happy Belated Birthday :) May Allah bless you.
    #baru-baru ni Aina mimpi semua orang lupa wish birthday except 2 org ni, ngeri punya mimpi! HAHA ^^

    ReplyDelete
  10. selamat bertambah umur.. semoga bertambah amalan.. amin..

    ReplyDelete
  11. nice posting :)

    yuk mampir http://vivieramadyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. happy bufday :D!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Wah... banyaknyer follower.. Pakcik glamer weh.... Happy Belated besday hokey...dah add dah.... btw...jerawat dah ok blum?? zai dah ok tau... tapi kene sun burn plak sebab hari tu g pD...huhuhu... cube try A-DHA Beauty, set hijau utk jerawat... zai pakai tu...

    ReplyDelete
  14. Happy Belated Birthday Kyle. Semoga dikurniakan umur yang berkat, maju, berbahagia, berjaya dan cemerlang dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  15. hehehe tengs ye nanti NIL review belog yee , ingatkan yee !

    ReplyDelete
  16. sorry for being late!! happy belated birthday to you!! have a blast year ahead and stay amazed!!! =)

    ReplyDelete
  17. HAPPY BIRTHDAY...TERLEWAT SUDAH WISH U...

    ReplyDelete
  18. Happy Birthday!!!!
    Forget about the past, you can’t change it, forget about the future, you can’t predict it, forget about the present, I didn’t get you one! haha =P

    ReplyDelete
  19. Happy belated birthday :) May Allah bless u always..

    ReplyDelete
  20. If lovers are like moon and Brothers are like stars than i have noticed that the sky looks good without moon but not without stars... ~♥~

    Happy Birthday Brother ^__^

    ReplyDelete
  21. Birthday kita selang sehari so happy belated birthday to you ^_^

    ReplyDelete
  22. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  23. salam kenal blogger. jom join ga nina yea

    ReplyDelete
  24. happy birthday!! :D
    follow you back :)

    visit my blog ^^
    www.luchluchcraft.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. wah. birthday kita dekat2 la.. saya 21 Mac..hehe

    ReplyDelete
  27. Happy belated birthday dari Daxx! :)

    Blog daxx --> Daxxstories

    ReplyDelete
  28. HAPPY BIRTHDAY TO YOU
    http://long-cham.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum..Happy belated birthday bro...May Allah bless u always...Insyaallah

    dengan setiap pembelian BB Plus Collagen,anda berpeluang utk dapat duit raya...waaahhhh...jom2 check my blog yeaahh

    http://farihaabdul.blogspot.com/2013/05/gift-waaahhhh-hhadiah-and-duit-raya.html

    ReplyDelete
  31. Alhamdulilah , happy belated birthday . Semoga terus success !

    ReplyDelete
  32. Happy birthday, may Allah bless you..

    ReplyDelete
  33. Folback + comment back yaa
    terimakasih ^^ silahkan mampir juga ke blog saya ya.... novaibnu.blogspot.com

    ReplyDelete
  34. salam, waa ganas nye blog ni hahaha
    hepi beffday !

    ReplyDelete
  35. May this year be the best of your life, until the next one.
    Happy Birthday Bestfriend! :D

    ReplyDelete
  36. BanYAK Nyee ;.. segmen KAT Belog nI . Nampak sgt rajin Ni hepy bUFDAYYYY

    ReplyDelete
  37. Nak ckap nak ckap nak ckap .... Lawa belog :)))

    ReplyDelete
  38. happy belated besday bro.. awk punya blog brutal la.. i loike..:)

    http://vitamindelight.blogspot.com/

    ReplyDelete
  39. Wow mantap gan,blognya keren banget, sampe yang komen banyak banget...Sukses selalu

    ReplyDelete
  40. Hi. Happy belated birthday. Jyeah, super belated ni. Ahahaa. nasiblah, tertengok post ni kt g+. LOL :p

    ReplyDelete