Follow Button
Dashboard Button
Back to top
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 6, 2015

Wordless Wednesday 3 : Depression


dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression
dealing with depression


25 comments:

  1. deep!!! tak yah malu dengan diri sendiri.. sometimes sedih ke gembira ke express je reaksi.. baru lah namanya manusia..

    ReplyDelete
  2. hye kak ana follower ke 9376 #EFG :)

    ReplyDelete
  3. terbaik....sangat bermakna...

    singgah dan follow blog

    ReplyDelete
  4. http://emmeinayah.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    Done follow, come visit new blogger in the house =)

    ReplyDelete
  5. sepet datang stalk blog hitam nih ! hihihikk ... folo sepet jugak :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih Mr. Khalid :)
    For the supportive comment...
    N for this post...
    Yeah, just being ourselves is the best cure while understanding others who are having harder situations...
    Sekali lagi.. Terima kasih..
    Maaf saya tak reti nk reply panjang2... Cuma tau ucap TQvm~^^

    ReplyDelete
  7. its great to have a friend who understand

    ReplyDelete
  8. Untung kalau ada org yg memahami, itulah pentingnya sahabat

    ReplyDelete
  9. Sekarang susah nak cari sahabat yg benar2 memahami.... sbb tu kita kena memilih kawan...

    ReplyDelete
  10. Siapa yang tak pernah kena depression tak kan faham apa orang yang deppres rasa. I've been there and still fighting this condition. In fact, I was born with depression, genetically. Susah nak move on dari benda ni. It's a desease actually.

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  11. Bukan senang nak atasi stress..
    kadang-kadang hati terlalu rapuh.. tapi syukur masih ada yang sayang dan cuba memahami..
    Kita perlukan bantuan untuk bangun semula dari kemurungan.. kadang2 strangers lebih baik dari mereka yang mengenali.. Thanks for the Picture..

    ReplyDelete
  12. Auwww the last part totally makes me a cry lil bit . Wait . Imma Jantan I dont Cry . I just urrmmmm Sympathized without crying . Haha . Gurau2 . Nice I like it very much !!

    ReplyDelete
  13. kadang2 mnusia mmg suka hide perasaan kan... ad yang rasa kalau tunjukkan perasaan tuh, kita ni ibarat meraih simpati ke apa...tpi sebenarnya luahkan ajelah, kaau sedih ke pe kan... mesti ade org yg fhm... dunia ni kan tmpt kita semua bersaudara kan :D hihihihi

    ReplyDelete
  14. Depresi ni bahaya jika orang di sekeliling tidak perasan

    ReplyDelete
  15. cik en check geng sponsar
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete